BİNGÖL İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016/1 Engelli Personel (EKPSS-Kura) Yerleştirmelerine ilişkin Duyuru

2016/1 Engelli Personel (EKPSS-Kura) Yerleştirmelerine ilişkin Duyuru

                                                                                                                                                                                   26/08/2016

2016/1 ENGELLİ PERSONEL (EKPSS-KURA) YERLEŞTİRİLMELERİNE İLİŞKİN DUYURU

Sayın Yetkili,

2016/1 engelli personel (EKPSS-Kura) yerleştirilmeleri ÖSYM tarafından 24/08/2016 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Genel Müdürlüğümüz tarafından ilinize üst yazı ile gönderilecek olan listeler incelenerek; isimleri bulunan tüm engelli (aday) personele (ilinize yerleştirilen, ilinize yerleştirildiği halde iliniz dışında başka bir il tercihinde bulunan veya başka il’e yerleştirildiği halde ilinizi tercih eden) göreve başlatılmadan öncelikle, istemeleri halinde bir defaya mahsus olmak üzere iller arası veya il içi yer değişikliği hakkından yalnızca birisinin kullanılacağına ilişkin bilgi verilmelidir. Aksi takdirde sorumluluk Valiliğinizde olacaktır. İlinize telefon, mail diğer haberleşme araçlarıyla veya şahsen ulaşan engelli (aday) personele mağdur olmamaları açısından aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda bilgi verilerek buna göre işlemlerin yürütülmesi gerekmektedir.

1- 2016/1 EKPSS-Kura sonucu ilinize yerleştirilen ve ilinizde göreve başlamak isteyen engelli (aday) personelin Genel Müdürlüğümüz tarafından ilinize gönderilecek olan

yerleştirme listesinin bulunduğu üst yazıda belirtilen tarihe kadar göreve başlatılması,

 

2- 2016/1 EKPSS-Kura sonucu ilinize yerleştirildiği halde başka ilde görev yapmakisteyen engelli (aday) personelin iliniz tarafından alınan il değişikliği dilekçesi, tercih sonuç  belgesi ile Genel Müdürlüğümüz tarafından ilinize gönderilecek olan yerleştirme listesinin (kontrol edilerek) bulunduğu üst yazıda eki (EK-5) liste ile birlikte gereği için tercih ettiği İl Millî Eğitim Müdürlüğüne, bilgi için ise sadece (EK-5) listenin üst yazı ekinde Genel Müdürlüğümüze gönderilmesi,hususunda gereğini ve gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica ederim.

 

İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü

Merkez Atama Dairesi Başkanlığı

Taşra Atama Çalışma Birimi

Karşıyaka Mah. Hikmet Tekin Bulvarı No2/1 Merkez/ Bingöl - 04262191200

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.